SOLITA
LISNATO POVRĆE
ISPIŠITE STRANICU
MATOVILAC
Verte de Cambrai
VERTE de CAMBRAI
Ova sorta posebno je otporna na mraz. Dugo se drži zelena i ne požuti brzo. Listovi su tamno zeleni, ovalni. Sije se od sredine kolovoza do sredine listopada, a u proljeće od ožujka. Otporan na plijesan.
BOSILJAK
Garibaldi
Garibaldi
Ovo je posebna sorta bosiljka zbog svoje otpornosti na pepelnicu. Ima kratke internodije, mnoštvo sekundarnih izbojaka, što daje vrlo visok prinos.
KOPAR
Nieto
Nieto
Sijati u rano proljeće kad je temperatura tla minimalno 3 5 C. Za sjetvu birati lagana neutralna tla.
MENTA PIPERITA
Menta
Menta
Ovo je široko rasprostranjena sorta mente. Listovi su tamno zeleni sa blago crvenkastim žilama, korijen je vrlo snažan. U proizvodnji na otvorenom ova sorta vrlo brzo busa i rapidno širi, te postiže visinu do čak 70 cm. Koristi se i u proizvodnji sadnica.
RUKOLA
Celebris
Celebris
To je zimska rukola, jer zimi daje visok prinos.
Charisma
Charisma
Selekcionirana je za ljetni uzgoj. Vrlo sporo procvjetava i pogodna je za mehaniziranu berbu.
Corastar
Corastar
Cjelosezonska rukola vrlo ujednačenih listova.
SALATA
CRX 44201
CRX 44201
To je salata Romana za proljeće, ljeto i jesen. Prednosti uzgoja ove sorte su snažna tolerancija na rubnu palež, procvjetavanje, vanjsko pucanje te ujednačenost glavica mase oko 400 g.

HR:Bl:16-33,35;Nr:0; IR:LMV:1;Fol:1;
CRX 41010
CRX 41010
To je salata u tipu Batavie za proljeće, ljeto i jesen. Rana je, vrlo rodna, glavice su rastresite i mogu doseći 700 g. Listovi su svjetlo zeleni. Tolerantna je na rubnu palež i ne ide u cvat tijekom proizvodnog ciklusa.

HR:Bl:16-28, 30-32;Nr:0; IR:LMV:1;Fol:1;
CRX 41018
CRX 41018
To je jesensko-zimska Batavia. Rana je, rodna, otporna na rubnu palež, ne procvjetava.

HR:Bl:16-33; IR:LMV:1;Fol:1;
CRX 40151
CRX 40151
To je salata puterica za uzgoj od jeseni do proljeća.Rana je, teške glavice, kasno procvjetava, otporna je na rubnu palež.

HR:Bl:16-32;Nr:0;LMV:1; IR:Fol:1;
Cosiri
Cosiri
Cosiri je puterica lagana za uzgoj. Sjajne je svjetlo zelene boje, poluotvorene glavice. Uzgaja se od proljeće sve do jeseni, jer je vrlo tolerantna na procvjetavanje kod visokih temperatura. Otporna je na Bremiu 16-32, i na mozaik virus salate, LMV.
ŠPINAT
Spanion F1
Spanion F1
To je srednje rani hibrid špinata, ovalno okruglih mesnatih listova. Namijenjen je svježoj potrošnji i industriji. Uzgaja se od proljeća do jeseni. Ne procvjetava i vrlo je rodan. Otporan je na pepelnicu rase 1-10.
Imperator F1
Imperator F1
Imperator je hibrid za zimsku proizvodnju, ovalnog lišća sa blagim vrhom. Listovi su mesnati. Izuzetno je rodan. Otporan je na pepelnicu rase 1-7.