SOLITA
LISNATO POVRĆE
BLITVA
Bright Lights
Bright Lights
To je posebna sorta blitve šarenih peteljki. Ne gubi boju nakon kuhanja i vrlo je ukusna.
CRVENI RADIČ
Rossette
Rossette
Rossette 75 dana, Axelle 90 dana, Odette 110 dana – ovo su tipovi glavatog crvenog radiča, razlikuju se po broju dana vegetacije.
Tambo
Tambo
90 dana je treviški radič, krupan.
ENDIVIJA
Cinta
Cinta
Sorta endivije kovrčavog lista. Srce je krasne žute boje, dosta veliko.
SRX 1200
SRX 1200
To je sorta endivije u tipu Escariol. Ne stvara glavicu. Namijenjena je sjetvi u proljeće i za prezimljenje u obalnom pojasu.
SALATA
Alline
Alline
To je salata u tipu Batavie. Svjetlo zelene je boje, kompaktna, ne formira glavicu. Pogodna je za uzgoj u proljeće, ljeto, do jeseni. Vrlo je tolerantna na procvjetavanje kod visokih temperatura. Otporna je na plamenjaču, Bremiu 1-31, Fuzarij i Nasanoviu ribisnigri. Vrlo ukusna.
Cosiri
Cosiri
Cosiri je puterica lagana za uzgoj. Sjajne je svjetlo zelene boje, poluotvorene glavice. Uzgaja se od proljeće sve do jeseni, jer je vrlo tolerantna na procvjetavanje kod visokih temperatura. Otporna je na Bremiu 16-32, i na mozaik virus salate, LMV.
ŠPINAT
Fulla F1
Fulla F1
Fulla je špinat namijenjen svježoj potrošnji i industriji, pogodan za sjetvu od veljače do lipnja. Otporan je na Peronosporu 1 - 11.
Modi F1
Modi F1
To je špinat pogodan za svježu potrošnju i industriju, za sjetvu od kolovoza na dalje. Ima krasan ovalni mesnati list. Otporan je na Peronosporu 1 - 11.
PERŠIN LISTAŠ
Italian Giant
Italian Giant
Peršin listaš krupnih, teških listova. Biljka je uspravna, list je sjajan, tamno zelene boje.
Moss Curled
Moss Curled
Sorta vrlo kompaktnog rasta. Listovi su sitno kovrčavi, sjajni, lijepe zelene boje.
MATOVILAC
Vert de Cambrai
Vert de Cambrai
Ovo je sorta sitnog sjemena. Srednje rana sorta tamno zelenog sjajnog lista. Dobro podnosi niske temperature. Proizvodi se na otvorenom i u zaštićenom prostoru.
BOSILJAK
Large Leaf Green
Large Leaf Green
To je sorta bosiljka krupnog lista, koja ne procvjetava.
RUKOLA
Dragon's Tong
Dragon's Tong
Rukola zelenog lista s purpurno crvenim lisnim žilama. Intenzivnog je okusa i namijenjena je svježim salatama.
MENTA
Menta
Menta
Ovo je široko rasprostranjena sorta mente. Listovi su tamno zeleni sa blago crvenkastim žilama, korijen je vrlo snažan. U proizvodnji na otvorenom ova sorta vrlo brzo busa i rapidno širi, te postiže visinu do čak 70 cm. Koristi se i u proizvodnji sadnica.